Toeganscontrole - Advitel website

Uw Beveiligingspecialist
Ga naar de inhoud
Nu in het assortiment bij Advitel , Wapploxx het sleutel en toegangs beheerprogramma voor elk bedrijf.
Nooit meer sleutels bij laten maken, nooit meer sloten vervangen omdat er sleutels kwijt zijn.
Met Wapploxx beheert u alles zelf.
Advitel kan het WAPPloxx systeem koppelen met onze Abus alarmcentrale's waardoor toegangscontrole ook beveiliging wordt.

De slimme toegangscontrole
wAppLoxx is de oplossing  voor een professionele, modulaire toegangscontrole bij kleinere tot  middelgrote objecten en eengezinswoning. Met het draadloze systeem zijn  toegangsautorisaties en tijdschema’s voor maximaal 20 deuren en 150  gebruikers mogelijk. Het systeem wordt via een webbased software  geconfigureerd waardoor alle wijzigingen realtime worden uitgevoerd.

Besparing van tijd en kosten
In  bedrijven zorgt wAppLoxx voor in tijd beperkte toegangsrechten voor  iedere medewerker. In eigendomswoningen kan bijvoorbeeld voor  schoonmakers op afstand met de app deuren worden geopend of slechts aan  bepaalde ruimtes van de woning toegang worden verleend. Alle componenten  van het systeem blijven dankzij het draadloze netwerk ieder moment  flexibel en uitbreidbaar.

Alarmsystemen inschakelen
Door  de WLX Control te verbinden met een bestaand inbraakmeldsysteem kan dit  in- of uitgeschakeld worden. Door de automatische bediening worden  valse alarmen bij het openen van deuren voorkomen.Altijd zien wie er voor de deur staat
wAppLoxx  biedt de unieke mogelijkheid videobewaking met ABUS IP-camera’s te  integreren. Zo ziet u altijd wie zich toegang tot het gebouw wil  verschaffen. Na controle van het live-beeld kan de deur dan per app  worden geopend. U selecteert zelf de gebeurtenissen die een opname  activeren: toegang, toegang geweigerd en bijvoorbeeld ook het in- en  uitschakelen van het alarmsysteem. De opnames kunnen via de rapportage  worden opgeroepen.
Relais aansturen en permanente toegang
Met  wAppLoxx kunnen ook maximaal twee elektronische apparaten zoals  deuropener of lampen via een relaisschakeling vanaf overal via internet  of de app met hot-keys worden aangestuurd. Deuren, waardoor door veel in  en uit wordt gelopen, kunnen met de functie permanente toegang binnen  een ingestelde tijd ook zonder transponder worden geopend.
Dillenburgstraat 7
3621 EE Breukelen
Telefoon 24/7
0346 259000
Algemeen :info@advitel.nl
technisch: td@advitel.nl
Advitel uw beveiligingsspecialist
Terug naar de inhoud