Telecom - Advitel website

Uw Beveiligingspecialist
Ga naar de inhoud

Voice over IP telefonie; Spraak en data op dezelfde lijn


Door de VoIP (Voice over IP) techniek is het mogelijk om via op internet gebaseerde netwerken te telefoneren en wordt spraak en data dus over één netwerk verstuurd. Vooral bedrijven die over een vaste verbinding of breedband aansluiting beschikken en gevestigd zijn op verschillende locaties is deze techniek, vanuit kostenoverweging, bijzonder aantrekkelijk want er kan kostenloos intern telefoonverkeer plaats vinden. Tevens bestaat de mogelijkheid om, als er ook een buitenlandse vestiging is, alle gesprekken naar dat betreffende land tegen (inter)lokaal tarief te voeren. Een ander voordeel is dat er slechts één netwerk, wat geschikt is voor zowel telefonie als data, geinstalleerd en onderhouden hoeft te worden en niet twee gescheiden netwerken. Naast deze zakelijke toepassingen heeft Tiptel ook VoIP producten die ontwikkeld zijn voor thuisgebruik en de mogelijkheid bieden om gratis te telefoneren via internet met behulp van Skype software.
Elmeg
Panasonic
Met de introductie van het digitale telecommunicatieconcept Elmeg ICT opent de telecomproducent Elmeg nieuwe deuren voor de speciale communicatiewensen van kleine en middelgrote bedrijven. Elmeg biedt een groot aantal nieuwe mogelijkheden op het gebied van voice en data communicatie. Met behulp van de geïntegreerde voice applicatie kunnen eenvoudig, wachtrij-, en meldteksten worden gebruikt. Het systeem stelt ook de gebruiker onder andere in staat om gelijktijdig en zonder problemen gebruik te maken van draadgebonden ISDN systeemtelefoons, standaard ISDN telefoons, draadloze ISDN DECT telefoons, analoge telefoons en faxen. Net als de vertrouwde modulaire telefooncentrales biedt de Elmeg ICT toegang op afstand voor het beheren en updaten van het systeem.
De IP-Hybride telefooncentrales van Panasonic zijn krachtige systemen gebouwd met het oog op de toekomst. Nieuwe technologiëen en functionaliteiten zijn zonder problemen toe te voegen en daaraan dankt het systeem zijn enorme flexibiliteit, op zowel het gebied van mogelijkheden in het gebruik, als het besparen van kosten.

De IP-Hybride telefooncentrales zijn krachtige communicatiemiddelen bedoeld om bedrijven te ondersteunen in het huidige netwerktijdperk. De veelzijdigheid van de centrales stelt het in staat om snel, efficiënt en op de juiste manier op elk gesprek te reageren. Deze telefooncentrale combineert functionaliteit en betrouwbaarheid met de IP-technologie. De uitkomst is een prestatiegericht zakelijk communicatiesysteem dat voorziet in geavanceerde telefoon- en berichtenbehandeling, efficiënte en flexibele communicatie, draadloze DECT mobiliteit, IP netwerkmogelijkheid, Voice-over-IP en een naadloze integratie met uw PC door middel van een plug & play USB verbinding.

Dankzij de eenvoudige integratie van DECT telefoons in het systeem wordt u in staat gesteld om overal in uw bedrijf en daarbuiten te bellen en bent u te allen tijde bereikbaar voor uw klanten.

Het internet en de breedbandtechniek hebben de zakelijke wereld op zijn kop gezet. Deze hybride telefooncentrale brengt uw bedrijf up to date met de huidige technologie en functies. De communicatie binnen uw bedrijf zal compleet veranderen, u zult versteld staan van de mogelijkheden en de eenvoud waarmee u voortaan kunt communiceren.

                                   voor meer info kunt u contact met ons opnemen.
Dillenburgstraat 7
3621 EE Breukelen
Telefoon 24/7
0346 259000
Algemeen :info@advitel.nl
technisch: td@advitel.nl
Advitel uw beveiligingsspecialist
Terug naar de inhoud