Digital recorder - Advitel website

Uw Beveiligingspecialist
Ga naar de inhoud


Netwerk videorecorder

In het netwerk thuis! Gebruik voor de opname van puur IP-gebaseerde videosystemen de nieuwe, intelligente netwerk videorecorder of videogeheugen.
Videobewakingsrecorder
De nieuwe generatie analoge camerasystemen is de juiste keuze voor elke toepassing. Overtuig uzelf van de intelligentie van innovatieve videotechniek, modern design en
de betrouwbare ABUS kwaliteit - Veiligheid en een prettig gevoel in elke situatie.
All-in-One digitale recorder

De All-in-One digitale recorders van Advitel zorgen voor een "all inclusive"
videobewaking. Camera's, de recorder en een harde schijf zijn voldoende om een professioneel videobewakingssysteem op te bouwen.

Live-weergave en opname in HD
Met de 10-kanaals hybride recorder zijn opnames en beheer van maximaal  10 camera's mogelijk. Dankzij de hybridefunctie kunnen tot acht moderne  Analoge HD-camera's (HD-TVI Standard) of gunstige analoge camera's (ook  bestaande camera's) en twee IP-camera's in combinatiemodus worden  ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een  resolutie van 1080p videogegevens met 25 beelden per seconde opnemen en  afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van  bestaande analoge systemen met HD- of Full HD-resolutie.

Live-weergave en opname in HD
Met de 5-kanaals hybride recorder zijn opnames en beheer van maximaal 5 camera's mogelijk. Dankzij de hybridefunctie kunnen tot vier moderne Analoge HD-camera's (HD-TVI Standard) of gunstige analoge camera's (ook bestaande camera's) en een IP-camera in combinatiemodus worden ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens met 25 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen met HD- of Full HD-resoluti
Eenvoudige ingebruikname
De camera's worden eenvoudig met een standaard-coaxkabel op de  BMC-aansluiting van de recorder aangesloten. Zonder gecompliceerd  installeren of programmeren kan de recorder meteen in gebruik worden  genomen. Benodigde accessoire: 2,5" SATA harde schijf. Daarnaast kan  twee ABUS IP-cameras via de router worden ge├»ntegreerd (Raadpleeg de  compatibele cameramodellen in de specificaties).

Live-beelden afspelen en opnemen in HD
De 8-kanaals  Analoog HD digitale recorder ondersteunt de opname en het beheer van  max. 8 analoge HD-camera's. Dankzij de hybride functie kunnen moderne  analoge HD-camera's (HD-TVI-standaard) en beproefde analoge camera's in  gecombineerde toepassingen worden ingezet. De recorder is bovendien  geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens  met 12 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder  perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen op HD- of Full  HD-resolutie.

Live-beelden afspelen en opnemen in HD
De 4-kanaals Analoog HD digitale recorder ondersteunt de opname en het beheer van max. 4 analoge HD-camera's. Dankzij de hybride functie kunnen moderne analoge HD-camera's (HD-TVI-standaard) en beproefde analoge camera's in gecombineerde toepassingen worden ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens met 12 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen op HD- of Full HD-resolutie.


Dillenburgstraat 7
3621 EE Breukelen
Telefoon 24/7
0346 259000
Algemeen :info@advitel.nl
technisch: td@advitel.nl
Advitel uw beveiligingsspecialist
Terug naar de inhoud